Hei, rakkaat asiakkaamme.

Korona-aika on ollut raskasta meille kaikille. Sosiaalisen kanssakäymisen ja ihmisten perusoikeuksien rajoittaminen on koetellut monien mieltä. Riskiryhmien karanteenimaiset olosuhteet ovat estäneet meitä näkemästä rakkaimpiamme.

Ihminen on sosiaalinen olento. Tarvitsemme vapauttamme, ystäviä, työkavereita, tapahtumia, kahvihetkiä, urheilua, lounasseuraa, pitkiä illallisia hyvässä seurassa, baari-iltoja, matkustelua, kulttuuria, irtiottoja arjesta…

Rajoitukset ovat varmasti olleet paikallaan ja suomalaiset ovat noudattaneet niitä esimerkillisesti. Olemme onnistuneet saamaan tuon pienen pirulaisen kuriin, ainakin toistaiseksi. Tartuntamäärät ovat laskeneet upeasti! Suuressa osaa maatamme tautia ei mainittavissa määrin ole. Hyvä me!!!

Talouteen korona on iskenyt kovaa. Valtio, kunnat, yritykset ja yrittäjät ovat ottaneet osumaa niin että tätä korjaillaan vielä pitkään. Monet yritykset ovat valitettavasti tulleet tiensä päähän. Konkursseilta ja kasvavalta työttömyydeltä ei voida välttyä. Monen ihmisen elämäntyö ja unelmat valuvat hukkaan.

Kriisi koettelee lähes jokaista toimialaa. Matkailu-ja ravintola-alaa erityisesti. Meidän elinkeinonharjoittamista on ainoana alana näin rajoitettu valtionjohdon taholta.

Kesäkuun alusta saamme vihdoin avata ovemme ruokailijoille. Tätä on odotettu! Asiakaspaikoista on puolet käytössä toistaiseksi. Kuten aina, pidämme tarkasti huolta hygieniasta ja riskitekijöihin kiinnitämme erityistä huomiota. Teemme kaikkemme sen eteen että vierailusi Purebitessä on turvallista.

Toisin kuin monet muut, olemme selvinneet korona-ajasta erittäin hyvin. Rajoitusten tultua hirvitti mutta samaan aikaan olin melko luottavainen että tästä selvitään. Luotin Teihin. Luotin että te ette jätä meitä vaan haluatte auttaa jatkamaan tätä tarinaa. Sen te todella olette tehneet!

Sanat eivät riitä kuvailemaan tätä kiitollisuutta mitä tunnen teitä kohtaan. Olette tilanneet sellaisia määriä annoksia mukaan mitä en olisi kriisin alussa osannut kuvitellakaan. Olette ostaneet lahjakortteja, hakeneet mukaan, tilannut kotiinkuljetettuna. Olette jopa halunneet maksaa lounaita niitä hakematta! Keittiössä on ollut todella kiire ja lakkautimme suunnitellut lomautukset melkein alkuunsa.

Tällainen kannatus vetää nöyräksi. Kai tässä jotain on oikein tehty vuosien varrella kun olemme teidät ansainneet.

Suuri kiitos, nöyrä kumarrus ja hattu päästä. Kiitos myös henkilökunnallemme, olette timanttia ja jaksaneet mahtavasti!

On ilo päästä teitä jälleen palvelemaan ravintolassa. Lämpimästi tervetuloa!

Markus Pajunen

Share